Deregümü İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, Her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen,21.yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek, Ekip çalışmasına inanmış, Ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Daha iyisi her zaman vardır inancıyla; Akademik başarısı her sene artan, Eğitim bölgesinde gelişmelerin öncüsü olan ve eğitimi temel ihtiyaç olarak hissettiren Öğrencilerini hayata ve bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlayan bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 8:45---14:50
Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler: Halkoyunları kursu
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz, Deregümü Ortaokulu binasından 10 derslik tahsis kullanmaktadır. Ortaokulun kütüphanesi ortak kullanılmaktadır.

WEB - https://deregumuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DEREGÜMÜ KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ AŞAĞI KÜME EVLERİ İ.Ö.OKULU BLOK NO: 192 MERKEZ / ISPARTA

Öğretim Şekli :Normal tam gün

Yerleşim Yeri - Isparta´nın batısında zafer mahallesine bitişiktir.

Ulaşım köy servisleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Isparta´ya 3 km